Får man vara så här lycklig?

Vetni vad Jani gjorde förresten igår? Efter att han lagt barnen och sova kom han smygande med en gåvoask, till mig. Jag var helt paff och undrade vad gåvan var för? Inte var det ju min födelsedag vi hade firat preis innan? Han sa att det var en blandad försenad julklapp (fast vi hade kommit överens att inte köpa julklappar till varandra), kvinnodagsgåva och allmän present, vad än jag ville tolka det som.

Plötsligt var jag 14 år och kunde inte sluta fnissa när jag höll paketet i handen, som jag genast identifierade som en smyckesask. Gick säkert 15 minuter innan jag kunde samla mig och öppna asken, och inuti var världens finaste silverhalsband med ett litet hjärta. Okej, smycken har aldrig riktigt varit min grej, men jag var genuint glad för gåvan, och har redan använt det. Nog är han bara för söt den där mannen min. Härligast i hela världen. Och så får jag ställa frågan igen, FÅR man vara såhär lycklig?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: