Födelsedagskalas och mys

När jag var klar på jobbet kl.19 igårkväll körde jag genast till Esbo till Janis mamma, där det lovades ett 7-års kalas. När jag kom fram var kalaset redan så gott som över, men jag fick ändå räcka över en födelsedagsgåva till födelsedagstjejen och så fick jag en bit supergod tårta. Janis syster hade själv bakat en My little pony-cheesecake, nam! På kakan fanns en regnbåge och en my little pony figur i sockermassa! Hon är ett geni med tårtor, har fått se bilder på hennes tidigare kreationer också. Snabbt började ändå klockan bli rätt mycket, så barnen, Jani och jag åkte vidare till Jani för lite soffhäng och en Barbiefilm innan det var sovdags för de yngre.

Imorse vaknade jag igen till att två små söta flickor kröp upp i sängen med oss, och det tog inte länge innan jag hade två små värmebatterin i varsin armhåla. Så söta de är. Synd att jag måste jobba även idag på söndag, för det var svårt att säga nej då de bad mig bli kvar och mysa med dem.

(Och när Jani igårkväll frågade födelsedagsbarnet vilken var hennes favoritpresent sa hon Lindas! Jess!)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: