Sånt man kan göra på sin lediga måndag

Började den solig förmiddagen igår med fint väder, biltvätt och vårkänslor. Tillbringade dagen med filmkväll mitt på dagen hemma hos mig. Lade för gardinerana, valde en tjejfilm, satte pizzan i ugnen och mös ner mig i soffan. Resten av dagen försjönk jag mig i härliga dagdrömmar medan solen lyste in genom fönstret. När jag drömt tillräckligt var det dags att styra till Vanda för lite shopping. Köpte nya bokhyllor på Ikea till det nya huset och var på så gott humör att inte ens regnskuren störde mig. När kvällen kom hämtade jag upp Jani från jobbet och så bjöd han mig på middag på Chicos. Sjukt god burgare och världens godaste efterrätt följdes av en hemmakväll och film. Gjorde massor och ändå ingenting. Sånt kan man till exempel göra på sin lediga måndag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: