Solnedgången på Sturegatan igår.

Hur jag än gnällde över molniga dagar då man inte kunde/ville göra något, så får jag för fan inte ut mig själv nu heller fast solen skiner. Otorligt hur fint väder vi haft nu. Soligt och fint. Och ändå valde jag idag att sitta inne på soffan och ta en dagssömn innan jobbet. Tur så såg man solskenet även från fönstret.

Förövrigt bokade jag precis bord på Bakers för fredagen. Vin + fredagsbiff. Den officiella biffdagen till ära, haha. Ska-bli--gott.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: