Lunchdate

Vardagslyx är också lunchdate med en av sina bästa vänner. Både Jessica och jag jobbar ganska udda tider, så vi får alltid planera in våra träffar lite här och var. Men det är kanske det bästa, att göra något speciellt med en kompis. Idag hade vi bestämt lunchträff och möttes i stan. Vi gick först för att spana in nya solbrillor åt Jessica, och så gick vi till Stone’s på Centralgatan. Stället är kännt för sina burgare, så vi beställde in varsin superburgare. Fast det var lunchtid var det rätt tyst, och vi fick hela nedre våningen för oss själva. Där satt vi i flere timmar och åt, skrattade och pratade. Vi är så lika, hon och jag. Fast jag har många goda vänner som känner mig bra, så tror jag inte att någon förstår mig lika bra som Jessica. Vi är så lika helt enkelt. Härligt att se henne igen, hon betyder mycket för mig.

Så mycket att jag har väckning kl.04.40 inatt för att köra henne till flygplatsen. Lyckosten tar en minisemester i Danmark.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: