Livemusik

Efter att vi druckit upp våra goda viner igår på Vin Vin, åkte Aino hem och jag gick vidare till Maxine där jag mötte upp Jani. Några av hans bekanta sjöng back up för ett live band där. Det var ganska mysigt, bara runt 40 personer, men uppträdandet var det inget fel på. Ett riktigt hyfsat coverband som sjöng allamöjliga låtar från Pharrell till Van Halen.

Hemma var vi runt 01:30, så hade tre timmar på mig att sova innan jag hade väckning 04:40 för att hämta Jessica och köra henne till flygplatsen. Kom hem igen en timme senare och sov gott tills det var dags att åka på jobb vid lunchdags. Busy, busy, men jag gillar det.

Själva bandet var också på plats, men fick liksom ingen vettig bild av dem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: