Vin Vin

Igår efter jobbet åkte jag direkt in till stan med min kollega för en after work drink. Eller det blev ett vinglas. Har hur länge som helst velat testa den lilla mysiga vinbaren Vin Vin i hörnet av Georgsgatan och Kalevagatan. Och den var precis lika mysig innanför som utanför. Gammaldags soffor, mysbelysning, härlig stämning och ett bra sortiment. Eller ja, sortimentet vet jag inte mera om än att bartendern/sommelieren frågade några snabba frågor om hurdant vin vi föredrar och vips hade han trollat fram ett varsitt vin till oss som passade oss perfekt! Jag fick en Tysk Riesling som var väldigt fruktig och inte så torr, precis vad jag ville ha. Aino beställde också något Tyskt vin och fick ett väldigt sött vin, precis vad hon ville ha. Priset var ju lite högre än på andra ställen, men det var så värt det. Att få ett glas vin som passar en perfekt, det kan jag gärna betala lite mer för. Och vi tog ju bara ett glas.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: