Fredagen 14/03/2014

Fredagsbiffen ja! Bloggen tog helg och först nu får den vakna till liv då jag äntligen har tillgång till dator igen. På fredag efter jobb åkte vi genast med Jani till Baker’s för att hinna till vår bordsreservering. Det var förhandsbestämt att det skulle bli biff, så det var klart. Men tyvärr hade Baker’s bytt vinlista och det supergoda rödvinet vi drack senast med Hanna fanns inte att få! Besvikelsen! Hur som helst fick vi motsvarande rödvin, varsin maffig biff och så supergod efterrätt. Perfekt. Och nördar som vi är styrde vi genast hem efter att vi var mätta. Att ligga på soffan och mysa lockade bara så mycket mer än en drink på någon överfull bar. Så vi gjorde precis det, åkte hem, och mös i soffan.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: