Lördagen 15/03/2014

Lördagen var en tankeställaren. Fafas begravning. Så skönt att ha det över. Tunga känslor, tårar, skratt, goda minnen, släkten, prästens ord. Så mycket på en gång. Fast jag klarade mig bra. Tänkte på alla de goda minnen. Tänkte på hur bra liv han hade. Hur rofullt han fick gå vidare.

I kappellet fick vi höra en sång fafa gillade, nämligen ”Jag har hört om en stad ovan molnen”. Och det är precis där jag föreställer mig att han är nu. I en stad ovan molnen, med fammo.

Under minnesstunden var det många som ville dela med sig av sin sorg och av sina goda minnen. En söt flicka uppträdde med tre sånger, alla valda för en särskilt orsak, alla påminde mig om fafa. ”The best things in life are free” fick mig i tårar för det var bara i höstas fafa var uppspelt av låten, letade rätt på noter och gav även mig en kopia. ”Fly me to the moon” var en annan låt som genast fick mig att tänka på fafa. Fina låtar helt enkelt, helt som fafa hade valt dem själv.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: