Mera om renoveringen

Nattskift två av två på gång och jag känner mig mycket piggare idag än igår. Hoppas timmarna går fort och hoppas jag somnar lika bra som jag gjorde imorse. När jag vaknar ska jag styra ner till Karis för några dagar. Tapeter ska rivas, huset skall fixas, saker ska läggas på plats, vanlig hylla ska införskaffas, lister ska målas och bokhyllorna/vitrinskåpen ska leverereas och ihopsättas. Sakta, sakta blir det färdigt. Har hittat härliga gardiner (jag som inte vet något om gardiner gick och köpte gardiner på egen hand!) och hängt upp några av dem redan. Kommer att bli så bra, längtar till att få visa det till alla då allt är klart. Har till och med förbjudit Jani att komma på besök förrän allt är färdigt.

På fredag ska det dessutom skrivas namn på några papper hos advokaten, och sen är huset mitt på riktigt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: