Söndagen 16/03/2014

Jag trodde att jag skulle jobba på söndagen men blev glatt överraskad då det visade sig att jag hade ledigt. På lördan när jag kom tillbaka till stan behövde jag annat att tänka på, så åkte till Casanova där Jani jobbade i nedre våningen och Denkka i övre. Hade inte sett Denkka på år och dar så det var roligt, fast han inte kände igen mig först. Först när Jani påpekade att det var jag lös han upp, gav mig en kram och ett ”Hur är du sådär vacker?”

Blev kvar en stund tills Jani var klar och så körde vi hem. På söndag hade vi en sällsynt ledig dag tillsammans, och vi utnyttjade den till fullo, med att inte göra något alls. Vi sov fram till kl.13 och var båda riktigt yra när vi steg upp. Vi beslöt oss för att fira vår lediga söndag med brunch, så vi styrde mot Mestarintalli i Töölö nära Sandudden. Vi hade inte ännu prövat brunchen där, men hört gott om stället. Och vad vi hört stämde bra, maten var sjukt god och i skärgårdsanda. Det var svårt att sluta äta när man en gång börjat, trots att vi ätit oss mätta på sisådär 3 minuter. Efterrättsbuffen var minst lika imponerade, och personalen var supertrevlig. Kan verkligen rekommendera det, brunch på Mestarintilla, pröva! Efter brunchen var vi så matta och nöjda att vi helt enkelt var tvungna att ta en kort dagssömn, haha, som om vi inte hade sovit tillräckligt.

Senare besökte vi först Janis pappa och körde därifrån på kaffe till Janis mamma och så hade dagen redan nått kväll och vi åkte hem igen. En skön söndag då man inte egentligen gör något vettigt, bara sover, vilar, äter gott och kramas på soffan.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: