Bloggen fyra år representerar fortfarande

Medan jag tog bloggpaus och renoverade, rev tapeter, målade, och ordnade med blod svett och tårar i några dagar så har en av mina bilder ploppat upp på Ratatas framsida, fint så, bra att bloggen representerar då jag är borta. Bloggen fyllde förresten 4 år nu i veckan. Jag har bloggat i 4 år. Känns som en kort tid och en lång tid samtidigt. Är jätteglad att jag har de senaste fyra åren dokumenterade och är glad att jag fortfarande har någonstans att skriva av mig.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: