Solen tittar fram

På remontfronten är det mycket på gång. Det viktigaste kanske, är att på fredag satte vi äntligen namnen på pappren och huset är nu officiellt mitt. Lite (mycket) pappersarbete kräver det ännu, men namnet är på pappret. Tapeter har rivits och fick precis ett sms av mamma om att hon och pappa varit till huset och rivit mer tapeter, OCH, satt upp lite av de nya tapeterna! Synd att jag måste vara i stan nu pga jobb, men skönt att det finns hjälpsamma männskor som för remonten vidare utan mig.

Får man förresten tro att vintern kanske nu en gång för alla är över? Igår igen böt jag om till ballerinas och läderjacka och jag hoppas det håller i sig nu. Snön har smält, det är plusgrader och solen tittar fram.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: