Teamdag och Casa Largo

Igår hade vi teamdag och teammiddag med jobbet. Började med teamwork på kontoret kl.14-18 med att gå igenom alltmöjligt om hur nöjda vi är på arbetsplatsen till hur vi ska jobba det kommande året och så tog vi även upp flytten. Kontoret ska flytta nämligen, två våningar upp, under den kommande sommaren.

När vi hade pratat tillräckligt och gått igenom allting, åkte vi iväg till Casa Largo där vi hade bokat bord för 16 personer. Vi hade beställt mat på förhand, men det var tyvärr en besvikelse. Såsen till köttet var gott, och efterrätten var god men allt det andra var smaklöst och svalt. Dålig första bild. Som tur var vi ett bra gäng i vår ända av bordet och vi hade riktigt roligt. Men när de andra skulle gå vidare till en bar för att fortsätta, bestämde jag mig att (otroligt nog) åka hem istället. Eller det kände jag redan på förhand, därför tog jag bil, och därför drack jag bara vatten till maten. Kände mig mer än nöjd att styra bilen till Vanda och krypa upp i soffan med Janis istället för att sitta på någon kall bar och dricka diverse drycker. Jani var dessutom minst lika trött som jag, så det blev en tidig kväll och vi somnade tidigt.

Ibland (sällan) lyckas mitt hår se mindre katastrofalt ut.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: