Livespelning och en öl

Det bästa med att Jani är en sån musiknörd (fd. dj som fortfarande dj:ar nu som då och lyssnar på precis allt) är att man ibland själv blir meddragen på de mest random spelningar. På lördag var vi tidigt klara med det enda programmet vi hade för dagen, så vi hade en hel ledig eftermiddag/kväll framför oss. Vi hade redan ställt in oss på soffa och film, men så plösligt började vi prata om någon affisch Jani sett och ett band jag gillade länge sen och plötligt var vi i baren och lyssnade på en livespelning. Blandad gammal rock och country, en lonkero, lite ölprovning, bra mix av publik, helt okej faktiskt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: