Om att fira söndag med stil

Vakna tidigt, mysa lite, somna om, vakna igen, flytta sig till soffan, kramas och kolla på djurprogram & naturdokumentärer, knapra på gårdagens godis, sega i soffan, stiga upp, ta sig ut i vårvädret, gå och fönstershoppa, gå i butiker hand i hand, drömma om sommaren, se på en ny grill, drömma om grillfester, äta sen lunch, åka till butiken, köpa kvällssnacks, åka hem, lägga sig i soffan och slötitta på TV tills man nästan somnar. Ljuva slösöndagar! Det är så sällan vi har en hel ledig dag tillsammans så vi brukar ta ut det mesta av dem, genom att inte göra nästan något alls.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: