Tack

Det enda jag ska säga om flytten mer, är att det är otroligt hur mycket man får gjort med fyra par duktiga händer. Trots att jag hade ont i ryggen och Jani ont i benet, hade vi tömt hela lägenheten och vinkat av flyttlasset på bara en och en halv timme, inklusive pauser! Tack tack tack för all hjälp mamma och pappa!

Imorse var en konstig stund då jag vaknade hos Jani och bara hängde där tills jobbet började. Oftast har jag 4-5 timmar på mig hemma innan jobbet, men nu hade jag liksom ingenstans att ta vägen. Så jag bara hände där, diskade lite och tänkte ändå försena mig från jobbet fast jag inte gjorde något alls. Men man blir väl van tänker jag mig. Senast på torsdag ska jag själv ut till landet (hemmet, ursäkta) och packa upp flyttlådorna och äntligen ska jag få inreda huset som jag vill. Många många idéer, får se vad det blir av det hela.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: