Om att planera långt in i framtiden

Det har jag aldrig gjort. Planerat långt in i framtiden. Det är klart man tänker på framtiden, kanske drömmer om den, men för det mesta tycker jag om att leva en vecka i taget och ta saker som de kommer. Spontana grejjer ger mig en adrelaninkick och planer brukar aldrig gå vägen ändå. Men ibland, när riktigt goda erbjudanden kommer min väg, planerar även jag in saker långt i framtiden.

Som söndagen 17 Augusti 2014. Då ska jag besöka Borgbacken med syster och barnen. Bestämt!

(Det här inlägget är tidsinställt för jag ligger ännu och sover. Är i Karis och har så mycket att göra att jag inte kommer att få in en enda bloggstund idag.)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: