Nästan nästan

En hel dag och två nätter i nya hemmet. Nu är jag tillbaks i stan, men sista tapeterna är uppsatta, bokhyllorna är ihopskruvade och andra små grejjer har funnit sin plats. Jobbade till kl.01 den första natten, klo.01:30 den andra. Väckning båda dagarna kl.8. Nu är jag trött. Nu har jag skavsår i händerna och blåmärken på knäna och träningsvärk i låren. Nu är jag nöjd. För det är nästan, nästan klart. Väntar bara på köks/diskbänken och ett litet skåp så är allt klart! Inflyttningsfest!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: