Nytt hår och vuxenpoäng

Har dragit på mig någonslags snuva och går omkring med näsduk helatiden och huvudet känns tungt. Har liksom inget intresse för att bli sjuk nu. Är snuvig, trött och lite hängig och det gillar jag inte alls. Blir på dåligt humör. För att glömma att jag är på sällsynt dåligt humör idag och inte riktigt orkar med något eller någon, så kan jag berätta två roliga saker istället. Ett, jag var och klippte håret igår, det blev ljusare och mycket kortare. Två, idag har jag inhandlat en grill. Vuxenpoäng där. En helt egen gasgrill, min första egna. Tänker mig att den ska sitta bra på min nya terass. Låt nu sommaren vara full av grillfester och varma kvällar!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: