Uteaktiviteter garanterar god sömn

Drog på mig en liten förkylning när jag stod ute igår och skurade badtunnan i regnet. Gjorde alltså en kort avstickare till huset igår för att få små saker undan. Det finns en del småsaker att göra ännu, innan allting hittar sin plats. När jag skurat färdigt blev jag frusen, trött och snuvig. Som tur blev det genast bättre då jag kom till Vanda, blev varm, fick god mat och efterrätt på Chico’s med Jani. Maten var så god, och jag blev så mätt att jag nästan inte kunde gå efteråt. När vi kom hem la vi oss i soffa, och jag somnade på sisådär fem sekunder. Jani väckte mig vid något skede och så flyttade jag mig till sängen och fortsatte sova. Var vaken en liten stund, men sov ungefär 12 timmar. Det behövde jag nog. Uteaktiviteter är nog nästan som en garanti för en god natts sömn.

Amishfeast maträtt på Chico’s
Välutvilad tjej

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: