En morgon i min smak

Vaknade tidigt då Jani åkte på jobb, men fick bli länge kvar i sängen och slöa. Tog mig upp till sist, fixade frukost och satte mig i soffan. Kollade på repris av Emmerdale, stod på balkongen en stund och andades frisk luft och njöt av solen som sken så fint där ute, och var lite sur över att mina kompisar aldrig hinner träffa mig när jag är ledig. Varför har ingen annan sin lediga tid mellan kl.9 och kl.14 liksom? När jag slappat färdigt tog jag mig till Ikea där jag gick omkring i en halv evighet och kollade på allt och ingenting. En lugn morgon, helt i min smak. Jobbar sex dagar i sträck nu, så försöker verkligen njuta och koppla av på förmiddagen så man orkar jobba till kl.23 varje kväll.

Morgonsol i Mårtensdal

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: