Pustar ut

Det-händer-så-mycket-på-en-gång-nu-att-jag-blir-lite-sinnesstörd! Det är mycket hit och dit, mera här och där. Gåvodeklarationer, lagfarter, skattedeklarationer, rättelser, uträkningar, elavtal, städning, fixning, vänner som ska köras till flygfält, tider hos kosmetologen som ska passas, grillar som ska skruvas ihop, sjukt sena kvällar, sjukt tidiga morgnar, ingen fritid, lite sömn, mycket jobb, ingen tid för varken vänner eller något annat viktigt. Gick och sova 01:30 igår, väckning kl.8. Igång hela dagen. Puh! I ett hopp om att saker ska lugna ner sig efter påsken ska vi till Tallinn igen med Jani. Hotell, spa, mojitos, avkoppling, mys – kan inte vänta!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: