Vårpromenad och ett löfte om sommar

Jag var ut på en skön vårpromenad imorse. Jag var full av energi och benen var fulla av spring. Tog en ganska lugn promenad på 50 minuter, njöt bara av miljön. Har inte varit runt i Mårtensdal så mycket förut men blev riktigt positivt överraskad. Jätte fina gångvägar och löpstigar som slingrade runt i tyst skogs- och åkermiljö. Fick även se årets första blåsippor! En mängd med blåsippor lyste plötsligt upp vägkanten, och jag blev lite glad över att det snart är sommar. Korsade en fin å längs vägen, och stigen gick tillbaka genom ett skogsparti där de hade satt upp matningsställningar för ekorrar, och precis när jag gick förbi satt där två ekorrar och smaskade i sig mat, och de satt bara lugnt kvar fast jag stannade en stund och beundrade dem. Hittade även en jätte fin park nära Janis lägenhet, tänker mig att det kommer att bli en perfekt park att sola i de slöa sommarmorgnarna som man börjar jobba först på eftermiddagen. Eller alternativt ett bra ställe att dra till på picknick. Brevid parken finns dessutom en minigolf bana, som jag hoppas vi kommer att besöka någongång när den öppnar. Planer, planer, planer. Hoppas det snart blir sommar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: