Så mycket bra på gång

Det är så mycket bra på gång nu att jag är lite småhysterisk. För det första, ska vi få tillbringa påsken i Karis. Passligt till besöket, har locket till badtunnan levererats idag och jag tror det ligger ett litet paket till mig på posten. Det ska bli familjeumgänge, påskmat, påskgodis, och så lite födisfirande på söndag.

För det andra, fortsätter jag min ledighet över måndag och tisdag och stiger ombord en färja söderut. Två dagar och en natt i ett fint hotell, spa, mojitos vid poolen, shopping i Tallinn. Om det ens blir hälften så bra som senast så är jag nöjd. Plus att de lovat +18 grader då vi är där! Hello summer!

För det tredje ska vi besöka både Tammerfors och Jyväskylä i slutet av månaden! En natt i Tammerfors följt av en natt i Jyväskylä. Två städer under en helg, kommer att bli en härlig vår-resa.

För det fjärde har jag lagt in önskan om sommarlov, och kommer att få 20 hela lediga dagar i sommar. Inte kanske jättemycket, men 20 dagar mer än jag någonsin fått förut. 20 betalda lediga dagar, fatta!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: