Det ska nog bli bättre

Efter att ha haft feber ända sen tisdag, har den nu äntligen givit upp. Men hosta har jag fortfarande och rösten är helt och hållet försvunnen. Försöker prata så lite som möjligt och vila då jag kan, men än så länge märker jag ingen förbättring. Det är det dåliga med att jobba i kundservice per telefon, din röst är ditt arbetsredskap och har du ingen röst kan du inte jobba. Halsen är också ofattbart sjuk fortfarade. Blir andfådd av riktigt korta promenader och så gör det genast så ont i halsen att jag knappt får luft och vill helst bara lipa. Försöker undvika att vistas ute, och även i bilen kan jag inte ha AC på utan att halsen ska bli sjuk. Som tur var jag till arbetshälsovårdaren igår och fick diagnosen akut övre luftvägsinfektion, och medicin till det. Så det ska nog bli bättre. Sakta men säkert.

Det är svårt bara, det där med att inte göra något, utan bara vila. Speciellt när man är hemma och det finns tusen saker man borde göra. Som att kratta, sköta grönsakslandet, städa, tvätta fönster osv. Men jag försöker låta bli. Har pysslat lite inomhus istället. Surt att vara sjuk hemma då jag dessutom borde ha haft ett härligt city-veckoslut i Tammerfors och Jyväskylä just nu..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: