Maj

Vi är i Maj redan. Så tiden går fort nu tycker jag. Både påsken och vappen har bara flugit förbi i en himla fart. Vappen gick lugnt till i år. Vi var hem till Janis mamma på lite potatissallad, baguetter och mjöd, och styrde sedan mot stan. Körde ett varv för att försöka se var det hände något, men det var så kallt att hela stan kändes tyst. Vi gjorde inte så mycket mer än det, körde hem istället, drack en cider och gick och sova. Både jag och Jani var dödströtta, och vi sov i 11 timmar. Skönt.

Efter vårt häftiga vappen-firande, retirerade jag hem till Karis och fixade lite små grejjer som fortfarande var på hälft sen flytten och renoveringen. Fick allting klart och så igår, på fredag, kom Jani och barnen också till Karis. Det var första gången barnen kom på besök, men det gick bra, de stortrivdes och ville helst flytta in med oss där. Hela gårdagen och den här dagen har alltså gått åt till att måla, rita, leka, hoppa hopprep, plantera morötter och kramas. Vi har njutit med mjöd och munkar av min mamma, med grillmat igårkväll och så avrundade vi gårdagen med bastu och badtunna. Barnen fick gå i badtunnan tidigare, och när de badat färdigt, ätit kvällsmål och somnat in, fick vi vuxna andas ut och ha badtunnan för oss själva under stjärnhimlen. Så himla skönt.

Nu är vi tillbaks i stan, eftersom jag ska jobba hela helgen. Men det passar ganska bra efter två lediga dagar ute på landet.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: