Förmiddag på stan

Idag var jag och mötte upp syster och barnen på stan på förmiddagen. Och fast jag var lite morgontrött, så var det så roligt att vara ute på stan lite. Gick runt i Sokos tills de andra kom till stan och så tog vi genast lunch på Amarillo. Efter lunchen gick vi till senatstorget, gick in i domkyrkan och så ner till salutorget där vi kollade på båtar, måsar och pariserhjulet. Det var soligt för det mesta, och förutom en kall vind var det skönt att vara ute och gå omkring. Blev riktigt glad & full av energi efteråt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: