Skolangst

Sitter och angstar över skolan. Har varit anmäld frånvarande nu under vårterminen och nu borde jag bestämma mig vare sig jag vill vara närvarande under hösttterminen eller inte. Och jag veeeet inte vad jag vill. Den ambitiösa sidan i mig säger att jag absolut borde fortsätta, för annars ångrar jag mig senare. Den logiska sidan i mig säger att jag inte orkar med stressen och den där dåliga känslan igen som jag fick senast. Att jag inte har tillräckligt med självdisciplin för de tusentals självständiga uppgifter och essäer som måste göras/skrivas. Jag veeeet inte vad jag vill. Suck. Vill och vill inte. Vad ska jag göra? Pina mig själv igenom 1½ år av studier som jag säkert får nytta av i framtiden? Eller välja det lugna stressfria livet utan skola men pinas med dåligt samvete för att jag lämnade något på hälft?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: