Sömntuta

Vaknade till imorse då Jani stack på jobb och pussade mig på kinden, men somnade snabbt om. Vaknade många timmar senare alldeles yr och fick titta ganska länge på klockan innan jag fattade att den visade 13:20. Tjugo över ett. Okej, det blev visserligen en sen kväll igår, vi fastnade framför TV:n och tittade på halvdåliga men helintressanta serier och dokumentärer, och efter det låg vi i sängen och pratade en lång stund. Har alltså somnat nångång länge efter kl.02, men inte hade jag tänkt sova ända fram till eftermiddagen! Men så kan det gå. Hade inte tid att göra annat än äta morgonmål, försöka vakna lite, klä på mig och sedan var jag redan tvungen att åka på jobb.

I och för sig var vädret så regnigt att jag inte skulle ha gjort så mycket ändå. Mysigt när det regnar tycker jag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: