Storslagna planer

Känner att den här kvällen kommer att bli en höjdare. Slutar jobbet kl.23, kör ner till Karis, och ska tillbringa natten ensam där. Ska klä mig i mina pyjamasshorts, yllesockor, en alltför stor hoodie och äta toast och dricka O’boy kakao i soffan medan jag kollar på någon tjejfilm. Aaaah! Vad bra det låter! Kärlek och förhållanden i all ära, skulle aldrig byta bort det, men ibland gör det så GOTT med en kväll för sig själv. Eller så är det bara jag, vad vet jag. Har alltid varit den som trivs för mig själv och jag behöver egen tid ibland. Ikväll är en sådan kväll. Bara jag, min soffa och inga tidtabeller.

#independentwoman

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: