Som en ny människa

Är tillbaks i stan på jobb, men att sticka till Karis igår måste nog ha varit min bästa idé på länge. Är så utvilad, så rofylld och så glad ända in i själen. 12h timmar på landet och jag känner mig som en helt ny människa. Eller nej ännu bättre, jag känner mig som mig själv igen. Känner att jag orkar med vadsomhelst, känner att jag kunde ta över världen.

Konstigt hur man ibland kan glömma att ta tid för sig själv. Och speciellt en människa som jag som verkligen behöver det, borde komma ihåg att tänka på sig själv ibland.

Gjorde precis som jag sa, klädde mig i mysiga kläder, satte mig i soffan och åt toast. Så vanlig toast kan vara gott ibland! Gick och sova rätt sent, och hade väckning kl.9. Lade på en maskin med tvätt och så tog jag mig ut för att äntligen få färdigt grönsakslandet. Vi har nu sått grönsakslandet i tre omgångar utan att få det färdigt, men nu, nu är även de sista rädisorna och solrosorna planterade och vattnade. Om det blir något av dem är en annan sak, det får vi se. Men i alla fall har vi försökt, och i alla fall har vi gjort det själv.

Tvättade sedan bort myllan under naglarna och tog en kopp O’boy och en laxsmörgås och satte mig på trappan och njöt av solen. Så otroligt tyst, så otroligt skönt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: