Barösund

Vi tog en avstickare till Karis. Var framme efter midnatt på natten mellan söndag och måndag, och kom tillbaks till Vanda imorse. På måndag gjorde vi inte så mycket, det var så kallt att man inte hade lust att vistas utomhus desto mer. Så vi bara kopplade av, gick och kollade på nya utemöbler, lagade mat, och tog en kort tur till Barösund. Körde ner till färjfästet, åkte över med färjan, tog en glass i hamnen på andra sidan, njöt av solen, beundrade Finlands natur och så tog vi oss tillbaka hem. En lugn dag med andra ord.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: