Äntligen ledig

Regnigt, ruskigt, jobbigt. Har varit som i en dvala de senaste dagarna och bara gått på autopilot känns det som. Är även på jobb som bäst. Men ikväll ska jag ut ur min rutin. Hanna är i stan och vi ska givetvis träffas över en drink eller två, eventuellt en munsbit också. Det var en tid sen sist igen, sjukt hur tiden går.

När vi är klara ska jag hämta upp Jani från jobb och så styr vi mot Karis. Är äntligen ledig nämligen, hela söndagen. Blir övernattning i Karis inatt, och så vidare mot Hangö på morgonen. Den traditionella sommarmarknaden står på schema. Vi hoppas på sol och fint väder. Enligt tradition ska jag inhandla jordgubbar, sitta på terass (helst Classic Pizza om vädret tillåter) och äta årets första lösglass.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: