Veckans höjdpunkt

Hanna var i stan på lördag på studentfest, och vi passade på att ses efteråt. Det hade igen gått alltför många månader sen vi sågs, och det var lika roligt som alltid. Hämtade upp henne och så körde vi till centrum. Vi slog oss ner i ett fönsterbord vid Iguana på Mannerheimvägen och beställde varsin drink. Jag började också vara hungrig så beställde in en pizza, (kan ha varit den bästa pizzan i hela mitt liv) och pratade. Och fem minuter senare hade nån vridit fram klockan tre timmar och det var över midnatt och dags att ta sig hem. Hur kan tiden gå så fort när man är med en god kompis? Hur som helst var det jätte roligt att ses,  och det var lätt veckans höjdpunkt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: