Trädgårdsmöbler kirrade

Började jobba först kl.15 idag och Jani hade förmiddag ledig så vi tog oss till Finno imorse för att kolla in lite trädgårdsmöbler. Vi gick igenom Bauhaus, Plantagen, K-rauta, Ikea, Kodin Ykkönen, Jysk och många fler utan att riktigt hitta något. En matgrupp med matbord och fem stolar köpte vi redan igår, men andra terassen behöver ännu något. Vi tittade på många olika grupper, hittade en härlig, några billiga och många hemska grupper/set. Hur kan det vara så svårt att hitta något som är passligt, något som är lagom? Till slut beslöt vi oss för en kompromiss och beslöt oss för en grupp som bestod av en soffa, två stolar och ett soffbord. Det får duga för tillfället, eftersom den soffgruppen vi egentligen ville ha var cirka femton gånger dyrare. Vi får spara ihop några fler slantar till nästa sommar istället tänkte vi. Men ja, så nu har vi allt förutom två solstolar kirrade. Vår sommarträdgård börjar ta form, äntligen!

Ska visa bilder när de är ihopskruvade!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: