Hej, det är sommar nu

Känner att det händer igen, precis som varje sommar. Det är varmt, soligt och faktist redan sommar, och ändå sitter jag bara och väntar på att sommaren ska börja. Väntar på någotslags startskott, nånslags kulminering, väntar på att någon ska säga hej, det är sommar nu – dags att börja njuta av den. När ska jag inse att den redan börjat och att det är bäst att börja njuta av varje dag? Kanske jag fattar det då semestern börjar? För från och med idag är det 11 dagar till midsommar och 10 dagar till min semester. Innan det ska jag försöka sniffa lite extra på sommardofterna, och lyssna lite extra till fågelkvittret.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: