Söndagsdejt

Jag och Jani var på en mycket efterlängtad och behövlig dejt på söndag. Ja vi är ju tillsammans varje dag, men det har blivit lite väl mycket hemma-häng på sistone. Och att ligga i den andras armhåla i mjukisbyxor, smutsigt hår och ett ansikte som inte sett smink på en vecka är inte sådär jätte sexigt precis.

Så i söndags, då jag för en gångs skull kom hem från jobbet i tid, hastade jag mig i duschen, tvättade det smutsiga håret, fönade till det lite och använde t.o.m. plattången för första gången på en månad. Kastade smink i ansiktet och la lite eftertanke i vad jag slängde på mig och plöstligt var jag en ny människa. Eller nej, jag var mig själv, men i snyggare förpackning. Mannen snyggade upp sig han med, och så gick vi all out på en date night.

Vi gick hand i hand till vår första etapp, bion. Hur jag längtat att sitta där i den där mörka biosalongen med en massa andra människor, hålla den där speciella personen brevid dig i handen och äta lösgodis så man mår illa. Filmen var så där, men upplevelsen var hundra gånger viktigare.

Efter bion, åkte vi vidare till en bar vi brukade gå till ganska ofta innan vi ens blev tillsammans. Där drack vi lonkero, pratade, skrattade och kollade på fotboll tills jag blev lite småberusad och hångelsugen.

På väg hem från baren, stannade vi ännu och köpte lite nattmat, åkte hem och kollade slutet av fotbollsmatchen och så plötsligt var klockan mitt i natten.

Bara vi två, och en härlig kväll ute! Vi behövde det!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: