Midsommardagen

Midsommardagen var inte mycket bättre än midsommarafton. Kallt som fan. När vi steg upp sent på eftermiddagen åkte vi tillbaks till stugan. Grillade lite mat, hängde på soffan, och tittade ut på regnet. Badade lite bastu, åt lite glass, och tittade ut på regnet. Det regnade igen nästan konstant. Efter allt slöande kände jag mig ganska trött, men kämpade ändå i duschen, fixade håret och så gav vi Ekenäs en chans till. Och fastän det var kanske tio stycken fler personer ute än kvällen innan så var det ganska så dött. Så dött, att vi bara tog en öl på Baywatch, köpte mat på Prisses och tog oss hem tillbaka. Planen var att sätta igång terassvärmaren där hemma, sätta oss ute under en filt och korka skumppan, men då temperaturen visade +2 gick vi snällt in på soffan istället. Och det var midsommaren 2014 det. Så mycket potential, så mycket regn.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: