Det var bara du och jag där då, det var ingen annan, bara vi två

Igår var första soliga dagen på länge. Ännu på morgonen regnade det, men det gjorde inget. Låg länge i sängen och drog mig medan Jani var på jobb. Vi hade kommit rätt sent till Vanda kvällen innan, varit ut på några med Janis kompisar och sedan ännu tittat på fotboll. Somnade på soffan och vaknade till kl.04 och flyttade oss till sängen. Så en sovmorgon var på sin plats. Runt kl.13 steg jag ändå upp, var full av energi och bestämde mig för att ta ut energin på en länk. Det var länge sen sist, men det löpte på riktigt bra.

När jag kom hem efter länken var Jani redan hemma. Jag tog en kall dusch och så tog vi en dagssömn. När vi steg upp tog vi oss till stan där jag skulle hämta upp några grejer. Vi passade på att åka upp till en utkiksplats på Busholmen. Fick en fin vy över Helsingfors. Lite senare när vi var klara tog vi oss till HRC för sen lunch/ tidig middag. Maten var god som alltid. Medan vi satt och åt bestämde vi oss också för att gå på bio. Så efter maten körde vi ut till Flamingo för att gå på bio där. Valet föll på ”Edge of Tomorrow 3D”. Och filmen var mycket bättre än jag förväntat mig! Kan rekommendera den! Några bilder från Helsingfors på det.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: