It’s like the world just disappears when you’re around me

Sov dåligt men segade länge i sängen medan Jani var på jobb. Hämtade upp resglada och bruna syster & barn i Staffansby. Körde till Olympiaterminalen och vinkade avundsjukt av respektive folk. Promenerade hand i hand med Jani längs strandpromenaden i Sandudden. Besökte Mestarintalli. Tog selfies och kände mig somring i klänning och sommarskor. Inbillade mig själv att jag hade bruna ben. Åt god mat och glass med färska jordgubbar till efterrätt i Vanda. Tog en välbehövlig dagssömn. Förstod att jag inte har fullt så bruna ben, lade på brun utan sol och kollade på film. Vilken lång, mysig dag!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: