En av de bästa sakerna i livet

En av de bästa sakerna i livet är spontana stranddagar. Då man bara sms:ar en kompis och frågar om hon är med. Då man packar strandväskan full med nödvändigheter. Nödvändigheter som handdukar och bikini. Rosévin och cider. Kex, vattenmelon och nötter. Så tar man sig genom en solig skogsstig ner till stranden, och man är nästan ensam där. Det är varmt, solen skiner. Det är sommar och man pratar om livets viktiga saker som ”MÅSTE man nångång växa upp?”. Man tar sig ett dopp i havet som inte är så kallt längre, en söt hund simmar omkring en. Och solen den skiner. Och livet är så jäkla skönt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: