Nattskift

Har precis avklarat nattskivt två av fyra. Varit riktigt konstiga 48 timmar. Första natten gick så otroligt smärtfritt, var inte ens trött när jag åkte hem kl.7 på morgonen. Sov också bara 2½ timme när jag kom hem. Steg sedan upp, packade väskan och traskade iväg till parken för att sola. Planen var att sova i solen lite, men fick inte sömn. Inte heller efter duschen fick jag sömn. Inte på eftermiddagen. Inte på kvällen. Så med bara 2½ timme sömn i skallen kom jag till nattskift nummer två. Och vilken hektist natt det varit. Det är högsäsong på gång nu, och eftersom de som jobbar dag har fullt upp med annat, blir våra bisysslor och ligga och samlar upp sig i pappershögar. I natt har jag plöjt igenom en massa av dessa högar, känner mig riktigt stolt faktist. Det tog hela natten, men det är skönt att ha det undan.

Att sola i parken en tisdag förmiddag kan vara rätt så skönt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: