Kärlekens sommar

Den här sommaren, har nog förutom i värmen, varit något i rekordväg i förhållanden och kärlek. Tycker jag varje vecka får läsa på facebook om nya förhållanden. Två av mina kusiner har blivit ihop med någon. En av mina bästa kompisar har hittat en pöjk. Min föredetta klasskamrat har gift sig. Både min moster och min gudfar är  väldigt kära i sina relativt nya förhållanden. Flere bloggar jag följer har någon sommarromans på gång. Själv hör jag ju också till den här klungan. Är ju så jättejättekär i Jani. Men det är så härligt på något vis hur alla bara går och träffar nya människor och formar förhållanden och bestämmer sig för att vara ihop. Hjärtan och rosor och romantik. Sommaren 2014 – kärlekens sommar?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: