Karis ♥ Serendipity

Sen jag och Jani blev ihop och sen jag flyttade hem tillbaka till Karis har vi systematiskt gått igenom klassiska Karis-grejer och ställen, försökt introducera det bästa i Karis för honom. Senast stod Serendi på tur. Serendi, som vi satt i nästan dagligen under gymnasie tiden. Serendi, som man sedan dess alltid återvänt till förr eller senare. Det klassiska är ju varm kakao och mockaruta på vinter, och cider och varma smörgåsar på sommaren. Enligt det konceptet gick vi dit en varm eftermiddag. Vi satte oss ute i trädgården och hade ett riktigt njutningsfullt mellanmål, bestående av varma smörgåsar och en cider förstås. Jani gillade stället massor, så jag var riktigt nöjd.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: