Karisnatten

Här följer en mörk bekännelse. Jag är Karisbo, born and bred, men det var först den andra Karisnatten jag deltog i i hela mitt liv. Vet inte ens hur det har gått till så. Har bott 3,5 år i Åbo och 3 år utomlands, men det kanske bara är en dålig ursäkt? Hursomhelst var det inte så tokigt som jag tänkt mig. Kul att det händer nåt i Karis nångång.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: