Blockfest 2014

Blockfest är över för i år. Omtumlande 3 dagar i Tammerfors. Vi såg toppen av Finlands rap artister, och några utländska med. Asa, Redrama, Jontte Valosaari, Teflon Brothers, Mikael Gabriel, Memphis Bleek, Snoop Dogg, Cheek, Elastinen, Brädi bland många andra. Vi bodde på svit i Hotel Tammer den första natten (lyx!), crashade hos Janis kompisar den andra natten. Vi drack, åt, njöt av solen, lyssnade på musik nonstop, grälade, skrattade, pussade, dansade, och tog en massa foton och videoklipp. Det finns inte riktigt ord för allt vi upplevde. Vi låter bilderna tala för sig själva. Här är fyra bilder som inte behövde cencureras. #blockfest2014

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: