En dag på Borgbacken

Ledigt veckoslut och Jani har flickorna över helgen. Igår när jag var på jobb hämtade han upp dem och idag har vi tillbringat hela dagen ihop. Vi besökte kära gamla Borgbacken med typ hela Janis familj (hans mamma, styvpappa, moster och syster), och jag är fortfarande yr i huvudet av alla maskiner vi åkte i. Vi var på plats genast när Borgbacken öppnade, och runt kl.18 stack vi därifrån. Det blev många åk, ännu fler skratt och en massa kramar och god mat. För det mesta ville flickorna åka med mig, men då Janis syster tog en åktur med barnen passade vi på och smög iväg till den klassiska berg och dalbanan för en tur på tumis.

Jani är tyvärr tvungen att jobba ikväll, så det blev mitt ansvar att natta barnen. Första gången jag skötte det ensam, men det gick helt ok. De är så snälla och söta båda två, lite för söta bara, för jag har svårt att säga nej till dem och jag fick dem i säng 45 min efter läggdags. Men jag tycker ändå det gick bra för att vara första gången. Jani kommer hem om någon timme och då får han ta över huvudansvaret igen, tänker ligga i sängen och tvinga honom fixa frukost, haha.

Så fartfylld dag att jag fick fram kameran först i bilen på väg hem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: