Sommar och lunch på Köttkontrollen

Jani är ledig han också för tillfället, så igår beslöt vi för att fira det med kombinerad frukost/lunch på Köttkontrollen. Vi tog Herr Hund med oss, vilket i efterhand visade sig vara en dålig idé pga att Herr Hund inte har så bra tålamod. Men vi fick sitta ute i värmen, njuta av sommaren och ledigheten och äta i lugn och ro, så vi hade det rätt bra ändå. Personalen på Köttkontrollen hämtade även vatten till Herr Hund, vilket jag tycker var väldigt uppmärksamt av dem. Maten var god som alltid, har nog aldrig ännu fått dålig mat på Köttkontrollen när jag tänker efter.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: