Semester del två

Sista nattskiftet har gått igång och på morgonen kl.07 står 20 dagar semester utanför dörren och väntar. Tjugo dagar! Fatta! Kan inte tro att det gått så fort. Min första del av semestern hade jag ju vid midsommar, har jag faktist jobbat sedan dess? Känns inte så. Som jag ska njuta och göra massa roligt. Eftersom jag haft de senaste veckosluten lediga och eftersom jag pga nattskift fått sova hela dagen de senaste dagarna är jag någolunda utvilad och känner mig full av energi för semestern. Inte sådär ”jag kommer sova hela första veckan av min semester” utan mera som om jag vill se och göra så mycket, ta ut det allra sista av sommaren helt enkelt. När jag kommer tillbaka till jobbet är det redan September.

Den enda riktiga planen för semestern är en södernresa. Vi ska ta en sista minuten resa. Destination unknown så att säga. Vi vet inte vart vi vill åka, och kommer att vänta till sista stunden med att boka och det är så rysligt spännande att jag nästan inte kan sova då jag ligger och tänker på vart ödet kommer att ta oss! Det enda vi vet är att vi måste resa mellan 18/8 och 25/8 för att hinna tillbaka till Finland för våra jobb. Tänk att jag hittat en man som är lika (mer) spontan som jag! Älskar det! Inga planer på förhand, utan vi ser vad som finns tillgängligt sen. Bokar, packar och åker iväg. Gaaah, vad spännande att se vart vi hamnar!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: